Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

10.04.2013

60è aniversari AEiG Sant Pere de Figueres



   Ens plau informar-vos que aquest any l'AEiG Sant Pere fa seixanta anys i que us volen convidar-vos a tots i totes als actes que s'han organitzat al llarg d'aquest mes d'abril i maig. 

El proper diumenge 14 d'abril es durà a terme una caminada popular - familiar des de Palau - Saverdera al Mas Ventós on es farà un acte de rememoració de la fundació de l'entitat, seguit d'un dinar de germanor. És un esdeveniment obert a tothom qui vulgui participar, des dels membres actuals de l'agrupament a amics, familiars, excaus i persones que vulguin afegir-s'hi. Volen celebrar-ho amb com més gent millor. En cas que vulgueu assistir-hi, trobareu més detalls a http://goo.gl/O6vLT. Els tiquets del dinar poden comprar-se a Calçats Carbonell de Figueres fins el dia 10 d'abril.

Per altra banda, també volen convidar a tots els agrupaments a la celebració que tindrà lloc el pròxim 18 de maig a la plaça del Patronat de la Catequística. De quatre a sis de la tarda vindrà un animador que farà ballar a petits i grans. 


Comparteix