Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

17.04.2013

Casal d'estiu AEiG Pinya de Rosa (Blanes)



 L’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa de Blanes, després de l’èxit de participació de l’any passat, organitza, per segon any consecutiu i durant els mesos de juliol i agost, un casal.

L’A. E. i G. Pinya de Rosa és una entitat blanenca amb 49 anys d’història que es dedica a l’edu
cació en el lleure sense ànim de lucre. Amb aquest Casal, el cau acosta l’escoltisme a tots els infants i joves que vulguin gaudir els mesos d’estiu d’una manera diferent. 
En el Casal es realitzaran activitats esportives, tallers, manualitats, jocs col·lectius, sortides o activitats d’aigua. A més a més, amb la intenció de fusionar el lleure amb la coneixença del nostre entorn més proper, els participants del Casal descobriran entitats que conformen el teixit associatiu de Blanes.
El Casal va dirigit a nens i nenes entre 3 i 14 anys i es portarà a terme en horari de matí (de 9 a 13h) i tarda (de 16 a 20h) i també hi haurà la possibilitat de menjador portant carmanyola (de 13 a 16h), amb un cost de 4€ al dia. El preu de participar al Casal (en torn de matí o de tarda) és de 150 €, mentre que si s’escull el torn de matí i tarda el preu és de 280€. A tots els germans que participin al casal se’ls hi farà un 10% de descompte.
Per inscriure’s al casal cal formalitzar el full d’inscripció que es pot descarregar a www.caupinyaderosa.cat o recollir al Portal Jove o els dissabtes de 18 a 19h a la Plaça de l’Església. 
Adjunt teniu el cartell promocional.
 


Comparteix