Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

17.04.2013

Concert i activitats de Sant Jordi - AEiG Montpalau de Pineda



 El Cau de Pineda organitza un concert per a joves a la Plaça de les Mèlies, aquest dissabte 20 d'abril amb grups de la zona

46B, que són de Pineda, Els Sait, de la comarca de la Selva, i el grup Suc de Civada, que són de Blanes. El concert es farà dissabte a partir de les 9 del vespre a la Plaça de les Mèlies amb servei de bar, entrepans i creppes, a càrrec dels Pioners i Caravel.les del Cau de Pineda. Esteu convidats!

Diumenge és el dia per la mainada amb l'actuació de l'animador infantil Jaume Barri. Jaume Barri és un dels animadors més reconeguts del país i portarà a Pineda un mati de diumenge de balls, danses i jocs per a infants. L'actuació es farà diumenge a les 12 del migdia a la Plaça de les Mèlies i és obert a tothom, especialment per a pares i mares amb nens petits.

Dimarts es farà un contacontes per la mainada a les 10 del matí i a les 11 amb Vadecontes i Mar Montoya.

Durant el cap de setmana, i també dimarts, el Cau de Pineda ja tindrà parada de llibres a la Plaça de les Mèlies. Tant el concert de dissabte a la nit com l'animació infantil de diumenge al matí, estan organitzades per l'Agrupament Escolta i Guia Montpalau amb el suport de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Pineda.

 



Comparteix