Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

24.04.2013

Signatura conveni - AEiG Montpalau



 L'Ajuntament de Pineda i l'Agrupament Escolta i Guia Montpalau han signat un conveni de col.laboració que també recull la cessió d'espais municipals a la masia de Can Jalpí a l'AEiG Montpalau i es marquen les obligacions i deures per ambdues parts. La signatura del conveni ha anat a càrrec de l'Alcalde de Pineda, Xavier Amor, la Comissària de la Demarcació de Girona, Anna Camacho i Grau i els responsables del cau pinedenc. El nou conveni substitueix l'anterior document, i recull la col.laboració entre l'administració municipal i aquesta entitat.


L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha dit que ''el cau forma part de la història recent de Pineda i la signatura és un compromís per l'educació dels més petits''. La Comissaria de la Demarcació de Girona, Anna Camacho, ha dit que ''és molt important la col.laboració entre administracions i el cau de cada municipi''. El Cap d'Agrupament del Cau de Pineda, Francesc Burjons, ha dit que ''hi ha molt bona col.laboració entre Ajuntament i l'entitat, i la signatura dóna confiança als membres del cau pinedenc''.

També recull que ''El Cau de Pineda és una entitat educativa formada per voluntaris, i que forma part de Minyons Escoltes i Guies Sant Jordi de Catalunya, reconeguda a nivell internacional a través de la Federació Catalana d'Escoltisme i Guiatge''.

El conveni s'ha signat coincidint amb els 50 anys de l'AEiG Montpalau i la festivitat de Sant Jordi, Patró de l'Escoltisme.


Durant la signatura, el Regidor de Salut i de l'Àrea de Qualitat de Vida, Santiago Macip, també ha fet entrega al Cau, del 1er Premi de Fotografia 'A Pineda el civisme ets tu'.

 



Comparteix