Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

17.05.2013

Participa en la tria de l'Eix del curs de MEG!



 
Quin t'agradaria que fos el tema de l'Eix del Curs 2013-2014? Ara pots ajudar a decidir-ho, votant entre quatre temes proposats pel Comissariat General de MEG: El joc com a eina pedagògica, Intercanvi generacional, Fer servei, fer xarxa i Consum responsable i transformador. Ja pots votar fent clic aquí!

A continuació et presentem les quatre opcions de temes per a l'Eix del Curs que han estat proposades des del Comissariat General de MEG per a treballar el curs 2013-2014.

  • EL JOC COM A EINA PEDAGÒGICA: Més enllà del joc com a element lúdic, aquest ens permet treballar qualsevol contingut pedagògic que vulguem. Diversió i educació unides.
  • INTERCANVI GENERACIONAL: Establir ponts entre diverses generacions amb l'objectiu de facilitar el coneixement mutu i l'intercanvi d'experiències, sabers i habilitats.
  • FER SERVEI, FER XARXA: L'aprenentatge servei (ApS) com a element per a traçar xarxa amb altres entitats i alhora compartir projectes entre agrupaments.
  • CONSUM RESPONSABLE I TRANSFORMADOR: Podem canviar el món a través d'un consum més responsable? Des dels agrupaments i individualment podem consumir de forma transformadora.

A través de la participació de tots els membres de l'associació sortirà escollit el tema que rebi més suport. Per votar les opcions per ordre de preferència només cal que entris aquí, iniciant la teva sessió a l'Espai del cap.



Comparteix