Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

05.06.2013

Berenar 50é aniversari - AEiG Montpalau de Pineda



 Cau de Pineda ha celebrat un berenar amb tots els nens i nenes del cau pinedenc. La branca de Llops i Daines va fer una representació teatral que feia un repàs del seu curs, caracteritzat per la pluja a totes les sortides. Va fer riure a tothom per la seva originalitat i per un guió fet per ells, molt divertit. Uns pares i mares molt motivats van regalar al Cau diversos murals commemoratius del 50è aniversari, i un fotomuntatge amb les cares de tots nosaltres. També han regalat un nou capgròs per la branca de Castors i Llúdrigues que es diu 'Banyetes' i que representa un drac. És la parella d'en Dentetes, el gegantó que han fet els C/LL aquest any.

Ah, i aplicacions pel mòbil úniques pel Cau de Pineda, com un 'salvapantalles' amb els seus colors, o una brúixola amb el seu logo que funciona i que els va deixar bocabadats! :) Els pares també van fer un original pastis fet... amb donuts! No en va quedar ni un!

També els han regalat un trencaclosques amb tots els colors de les branques i cada membre del Cau va rebre el nou escut commemoratiu dels seus 50 anys. També varen estrenar una nova cançó amb la tonada de 'Pujarem dalt dels cims', i una nova lletra dels pares i mares. Varen tenir entrepants de tot tipus, i fins i tot gelats! Ho vam passar molt bé. Ara ja preparen el sopar d'estiu que faran el mes d'agost. El berenar del Cau de Pineda es va celebrar a la Masia de Can Comas de Pineda, espai cultural i artístic de la vila.

 



Comparteix