Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

18.11.2013

IIa Marxa calellenca del Montnegre

Logo 2a marxa calellenca del MontnegreTal com ja es va realitzar l'any passat, l'associació Amics Escoltes del Montnegre i l'Agrupament Escolta Montnegre tornen a organitzar la Marxa calellenca del Montnegre, que enguany serà la segona edició.
Els Amics Escoltes del Montnegre pretenen organitzar una marxa popular, no competitiva, per l'entorn del Parc del Montnegre-Corredor més proper al terme municipal de Calella el proper diumenge dia 1 de desembre de 2013. El principal motiu per la celebració d'aquesta marxa és donar a conèixer diferents indrets de la Serralada del Montnegre que tinguin un interès paisatgístic i/o cultural important. Tot això fent explicacions, mitjançant un fulletó que s'entregarà a cada participant i penjant cartells explicatius, de les principals característiques i/o històries dels llocs que es vagin visitant. Aquest és un dels atractius principals d'aquesta marxa i que ladiferencia de les altres.
Per tal de poder arribar a diferents col·lectius, així com potenciar la caminada per entorns naturals amb familiars i amics s'han dissenyat dos recorreguts. D'aquesta manera els participants podran escollir el recorregut de 10 o 15 quilometres.

Amics Escoltes del Montnegre és una associació sens ànim de lucre que que té com a objectius gestionar el teixit social escolta, fomentar les activitats culturals i naturals a la serra del Montnegre, donar suport a l'escoltisme calellenc i reunir antics i actuals escoltes. Tot això, ho duen a terme organitzant activitats que fomentin els valors de l'escoltisme, fent obres per la conservació del patrimoni cultural del Montnegre mitjançant camps de treball i altres activitats per la millora de l'entorn natural de Calella.


Comparteix