Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

13.03.2014

Trucada 2014, tot un èxit

Trucada 2014 - Foto de Grup

Àngel Badalló



Des de l'AEiG Sant Nicolau, ens fan saber que la Trucada (trobada de TRUCS de la Demarcació de Girona) ha estat tot un èxit.

La Trucada ha tingut lloc aquest cap de setmana passat a Malgrat de Mar amb la participació de 60 TRUCS i 8 animadors de TRUC de diferents localitats com Calella, Pineda de Mar, Blanes, Anglès, La Cellera, Salt, Girona i Figueres.

L’eix d’animació de tota la trobada ha sigut el de la mineria en honor a les mines de Can Palomeres i l’enorme feina que s’està fent darrerament per a estudiar-les, conservar-les i donar-les a conèixer.
Dissabte va començar amb jocs de coneixença al Parc Francesc Macià. A ben dinat, una gimcana pel poble amb diferents proves per escollir els millors miners. A la tarda, dos tallers, un de Danses de la Pau amb la Montse Aubanell i un de risoteràpia amb la Lídia Masó.
A la nit les famílies varen fer un sopar exquisit i seguidament els diables de Malgrat van preparar un espectacle de Foc i Percussió. Es va acomiadar el dia amb balls i cançons de cau.

A les 7:30 del diumenge els despertaven les gralles de la Colla Gegantera de Malgrat i després d’esmorzar fort en Jaume Robert els va acompanyar per Malgrat tot fent una descoberta de la història de les Mines de Can Palomeres. Finalment varen participar activament a la plantada d'arbres al Camí de Can Palomeres amb xocolatada final.

Després de dinar uns macarrons fets amb molt d’amor pels intendents es va tancar l’eix d’animació, repartir les samarretes de record i tothom es va acomiadar tot cantant l’hora dels adéus.

Des de l'Agrupament volen donar les gràcies a tots i totes els que hi vau participar, els organitzadors estan molt contents de com va sortir i amb ganes de continuar creixent com a agrupament.

Enllaç a l'àlbum de fotos

Agraïments especials a:
  • Branca de pioners i caravel·les, antics Caps i amics per col·laborar amb la gimcana
  • Comissió d'intendència, per facilitar el desenvolupament de la trucada ocupant-se dels àpats
  • Ajuntament de Malgrat de Mar, per acompanyar en la preparació i vetllar pel bon desenvolupament de la Trucada i el servei.
  • Direcció de l'escola Marià Cubí, per cedir l'espai per realitzar activitats i fer nit
  • Lídia Masó i Montse Aubanell, per adaptar-se a l'horari i poder oferir als participants activitats diverses.
  • Jaume Robert, per oferir una descoberta de les mines molt original i complerta
  • Comissaris i Secretaria Tècnica de la Demarcació de Girona, per facilitar els tràmits
  • Associació de Diables Ratpenats Infernals de Malgrat de Mar, per amanir la vetllada amb un espectacle de foc.
  • Mar Gironell Pol, pel disseny de la samarreta
  • Angel Badalló, per les fotografies

Sempre apunt.


Comparteix