Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

22.04.2014

El casal del cau de Blanes, un estiu diferent



L’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa organitza, per tercer any consecutiu i durant els mesos de juliol i agost, un casal d’estiu per tots els infants i joves de Blanes.

Podran participar al Casal els infants i joves nascuts entre l’any 2000 i 2010 i l’objectiu del casal és acostar l’escoltisme i el guiatge a tots els qui vulguin gaudir els mesos d’estiu d’una manera diferent. En el Casal es realitzaran activitats esportives, tallers, manualitats, jocs col·lectius, sortides o activitats d’aigua. A més a més, amb la intenció de fusionar el lleure amb la coneixença del nostre entorn més proper, els participants del Casal descobriran entitats que conformen el teixit associatiu de Blanes.

El Casal es portarà a terme en horari de matí (de 9h a 13h), també hi haurà la possibilitat de fer una hora d’acollida (de 8h a 9h) i quedar-s’hi a dinar portant carmanyola (de 13 a 16h).

El preu de participar al Casal és de 150€ i, si s’escull participar en una quinzena, el cost és de 80€. En el cas de l’hora d’acollida, el preu és 1€/dia, i el cost del menjador és de 3€/dia. A més, s'aplicarà un 10% de descompte en el segon germà i un 15% en el tercer germà. 

Per inscriure’s al casal cal formalitzar el full d’inscripció que es pot descarregar a www.caupinyaderosa.cat. El full d’inscripció caldrà entregar-lo a la parada de Sant Jordi del cau (a la plaça de la Gent Gran els dies 20 o 23 d’abril) o els dissabtes -a partir del 26 d’abril- de 18 a 19h a la Plaça de l’Església de Blanes.


Comparteix