Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

22.11.2018

AGO 2018 A OLESA DE MONTSERRAT



Aquest diumenge es va celebrar la 42a AGO a Olesa de Montserrat amb la participació de 1.189 caps, va ser  la més multitudinària de la història de l’entitat. L'assistència de la Demarcació de Girona va ser de 219 caps. Moltes gràcies a tothom per venir i fer sentir la veu de la nostra demarcació

L'AGO va estar especialment marcada per la votació de la proposta d’associació única d’escoltisme català que duien a terme les tres entitats escoltes de Catalunya simultàniament. Una votació vers la qual els i les caps es van decantar per conservar la forma orgànica de les entitats, descartant d’aquesta manera la proposta de fusió. 

Més enllà de la votació referent a l’associació única, els i les assembleistes també han escollit com a nou comissari general a Pau Ferrer i com a administrador i secretari general a Joel Burch, que passen a formar part de la Taula Executiva per als propers tres anys. S’uneixen a la resta de càrrecs de la Taula Executiva: Laura Panicot, comissària general, i Montse Puig, coordinadora de relacions.

Des de la Demarcació volem desitjar molta sort a en Joel en aquesta nova etapa!


 



Comparteix