Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

19.01.2021

LA DEMARCACIÓ ES REUNEIX A LA TROBADA DE CAPS



L’Equip de Caps de la Demarcació s’ha trobat aquest passat divendres, 15 de gener, amb l’objectiu de tirar endavant la Trobada de Caps. Una trobada que ha posat de manifest, les diferents maneres de fer Cau dels caps de Girona en temps de pandèmia i confinament.
 
I és que recollint el reclam que la TAPE de novembre ja va començar a perseguir, que demanava un espai per branques on es poguessin compartir recursos, divendres passat es van reunir en línia més d’una quarantena de caps de la Demarcació. Emmarcats en la ja habitual plataforma de Google Meet, de les 20.00 del vespre fins ben entrades les 21.00, lliure i obertament, tota persona que va voler explicar la seva manera de fer “escoltisme confinat” va ser benvinguda a la Trobada. Un punt de reunió que es va dividir en dues parts; la benvinguda i el treball per branques.
 
Serà interessant veure com s’aprofita tota la tasca feta durant la Trobada de Caps del 15G. Per ara, ja s’ha començat a treballar en el buidatge de totes i cada una de les propostes que es van posar en joc. Una tasca que pot ser útil en el moment que vivim, un moment on ens fan canviar les places i els carrers, pels interiors de les nostres cases i les pantalles.
 


Comparteix