Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

29.09.2021

ENGEGA EL CURS, ENGEGA EL CLAUSTRE



Aquest diumenge 26 de setembre s’ha reunit el claustre de formadores de la Demarcació de Girona. Ha estat una trobada on s’ha recuperat la presencialitat i on s’ha treballat la posada a punt de les formacions del curs 2021 - 2022.

 

Una de les primeres diferències importants respecte a l’edició anterior és que s’ha engegat el curs de formacions des de la presencialitat. En comparació al claustre inicial de l’any passat, formadores i Responsables Pedagògiques es van reunir ahir per consensuar i donar a conèixer les línies generals de cada torn. Sent conscients de la dificultat que encara envolta el moment en què estem immersos com a Demarcació, es va veure un gran acord en seguir apostant per una formació de qualitat, molt més presencial que l’anterior, però al mateix temps segura. Pendents d’alguna confirmació que encara queda per arribar, es preveuen tres equips de FOCA i dos equips de FORMIGA, preparats i coordinats per tota persona que vulgui accedir a formar-se a l’Escola de Minyons, i en aquest cas a la Demarcació de Girona. I és que més que formació, parlant de l’Escola de MEG, es pot parlar, per una banda, de participar d’un entorn on aprendre i compartir experiències entorn de l’escoltisme i el guiatge, i al mateix temps, crear una xarxa de persones-caps de confiança i amistat que t’acompanyarà al llarg de la teva etapa dins de l’escoltisme.

 

Ben atents al correu, xarxes i canals de comunicació de la Demarcació que ben aviat sortiran dates i torns on apuntar-se; en res i menys comencem!

 


Comparteix