Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

23.11.2021

GIRONA ACULL L'AGO 2021

Platea del plenari



Aquest diumenge passat es va celebrar la 45a Assemblea General Ordinària de Minyons Escoltes i Guies que va poder tornar en format presencial. Enguany, l’AGO va ser acollida per la Demarcació de Girona i va comptar amb una participació total de més 700 caps, 161 dels quals eren de la mateixa Demarcació de Girona, que es van reunir al Palau de congressos de la ciutat.

 

Moltes gràcies a tothom per venir i fer sentir la veu de la nostra demarcació i als agrupaments per participar i implicar-se en l’organització de l’esdeveniment!

Sota el lema “Tracem el Canvi” es van aprovar el Programa i el Pressupost de l’entitat per al curs 2021-2022 i es van escollir a Maria Vilàs Trias com a nova comissària general i a Marc Garcia Civit com a nou administrador general, que passaran a formar part de la Taula Executiva per als pròxims tres anys. També es va fer el comiat de Joel Burch com a administrador i secretari general a qui li volem agrair la tasca feta durant aquests cursos, que sabem que no han estat fàcils.  

Així doncs, la Taula Executiva va quedar formada per: David Gómez i Maurel i Maria Vilàs i Trias com a comissaris generals, Marta Raventós i Moreno com a secretària general, Laura Benseny i Cases com a coordinadora general de relacions, Marc Garcia i Civit com a administrador i secretari general i, finalment, Robert Baró i Cabrera com a consiliari general.
 

 

Nous membres de la Taula Executiva

 

També es va fer la presentació del projecte #CapSa que té la intenció de proporcionar eines, recursos i dinàmiques als i les caps de l’entitat per poder tractar el tema de la salut mental dins dels equips de caps dels agrupaments. 

 

La jornada va acabar amb un dinar conjunt organitzat per l’AEiG La Claca amenitzat per una mica de música a càrrec dels agrupaments Puig d’Afrou i Vistalegre. 

 

Ens va fer molta il·lusió acollir l’assemblea a la nostra demarcació i veure com el moviment segueix ben viu després d’uns cursos tan complicats!
 

Dinar conjunt un cop va acabar el plenari


Etiquetes

Comparteix