Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

19.01.2022

CONVOCADA L'ASSEMBLEA EXTRAODINÀRIA DE GIRONA



Assemblea de Girona Extraordinària convocada.

 

La setmana passada es va convocar l’Assemblea de Girona Extraordinària. Una assemblea que té com a primer objectiu la votació i elecció d’un nou Equip de Demarcació, després que, el passat 6 de novembre i en assemblea ordinària, les places quedessin desertes. El que sí que es va presentar va ser una Junta Gestora, la mateixa que ara convoca als caps de nou, per votar, aquest cop sí, una proposta d’Equip de Demarcació.

 

L’Assemblea s’ha convocat pel dia 13 de febrer de 2022, per començar el plenari a les 10:00h del matí. Les inscripcions s’obriran una hora abans i l'acte tindrà lloc al Centre Cultural La Mercè de Girona. S’espera que sigui un acte ràpid i eficient, però que al mateix temps permeti al teixit associatiu dels agrupaments de Girona recuperar el contacte que s’ha anat perdent en aquests últims mesos. Novembre, desembre i gener, mesos en què la Demarcació ha estat amb la Junta Gestora al capdavant, no obstant això, sense la representació, suport i punt de trobada que ofereix un Equip i els espais que facilita. Esperem veure-us a totes el dia 13!

 

Us deixem l’enllaç per fer la inscripció al formulari i així poder fer una previsió de l’assistència i també us adjuntem l’ordre del dia provisional. 

 

Proposta d’Equip (pendent de votació):
- Cris Malcolm Moran, en el càrrec de comissària
- Marta Llobet Fernández, en el càrrec de responsable pedagògica
- Narcís Pons Alsina, en els càrrecs de responsable pedagògic
- Anna Clarió Benítez, en el càrrec de comissari
- Roser Pons i Serret, en els càrrecs d’administradora i secretària
- Salvador Gras i Cabutí, en el càrrec de consiliari

Esperem veure-us a totes el dia 13!


 


Comparteix