Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

14.02.2022

LA DEMARCACIÓ JA TÉ NOU EQUIP

Plenari al Centre Cultural de la Mercè de Girona



El passat diumenge 13 de febrer va tenir lloc l’Assemblea Extraordinària de la demarcació al Centre Cultural La Mercè a Girona. Amb moltes ganes de retrobar-se presencialment, més de 90 caps i quel·les es van aplegar a la ciutat per celebrar l’AGIE, que tenia com a plat principal l’elecció del nou Equip de Demarcació. 

 

Així doncs, tots els càrrecs proposats van quedar aprovats per àmplia majoria i la demarcació ja té nou equip pel proper trienni, que queda constituït de la següent manera:

- Cris Malcolm Moran, en el càrrec de comissària

- Anna Clarió Benítez, en el càrrec de comissari

- Marta Llobet Fernández, en el càrrec de responsable pedagògica

- Narcís Pons Alsina, en els càrrecs de responsable pedagògic

- Roser Pons i Serret, en els càrrecs d’administradora i secretària

- Salvador Gras i Cabutí, en el càrrec de consiliari
 

Els hi desitgem molts encerts en aquest camí que comença. 

 

El plenari, moderat per Gerard Prados i que va ser ràpid però eficient, va incloure altres punts com la lectura de les línies del curs 2021-2022, la presentació de l’equip de gènere de la Demarcació i de l’eix d’animació de FIGA. 
 

Volem agrair a la Taula Gestora (Eila Prats, Cris Malcolm i Gina Martinell) la seva tasca durant aquests mesos que no ha estat fàcil i s’ha assolit amb un èxit rotund; també volem donar les gràcies a la Laura Benseny de la TAEX i als membres de la Fundació Sant Jordi per venir i al Gerard Prados per l’excel·lent moderació.

 


Comparteix