Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

El Castor Radiofònic

El Castor Radiofònic és el nou programa de ràdio de la Demarcació de Girona. Neix de la idea d’un dels components, quan, amb el seu grup de música, va a fer una entrevista a la ràdio. Se li encén la bombeta i porta la idea als altres membres que de seguida s’hi apunten ràpidament. Comencen a buscar suport i troben Ràdio Bonmatí que els hi ofereix les seves instal·lacions perquè puguin retransmetre via internet. A més a més presenten la proposta a Demarcació els quals accepten de bon gran donar-nos suport amb tot el que puguem necessitar. Així doncs només queda posar fil a l’agulla i començar a preparar la primera emissió.

 

És un programa que pretén fer entrevistes a gent relacionada amb el món de l’escoltisme, fer preguntes per tal de fomentar la participació de tots els que us mogueu pel món del cau i així poder satisfer les vostres inquietuds, informar sobre el que es fa a la Demarcació i als agrupaments que hi pertanyen mitjançant el taulell d’anuncis, posar la millor música de cau que ens feu arribar, fer arribar les vostres opinions o queixes a tothom qui escolti el programa, fer concursos i moltes coses més que entre tots se’ns aniran acudint.

L'equip del castor radiofònic està format per l'Eloi Guerrero, la Clara Vicenç i l'Arnau Boix. El programa es farà l’últim diumenge de cada mes d'11h a 12h a Ràdio Bonmatí. 30 minuts desprès del programa ja us podreu descarregar el podcast de la mateixa web de l'emissora!

Aquí teniu el RSS amb tots els programes emesos.
 


Comparteix