Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

MUNTANYA I NATURA

 

L’entorn que ens envolta és un gran punt a tractar dins la metodologia escolta i guia. Dins els tres pilars podem definir el país com les tradicions i la història que al llarg dels anys hem anat acumulant, però què seria tot això sense un lloc? Catalunya s’ha desenvolupat i inspirat al voltant d’uns boscos, llacs, platges i muntanyes. Els i les infants i nosaltres mateixes, els i les caps, podem aprofitar tota la diversitat que ens ofereix la natura per créixer i esdevenir ciutadans crítiques i compromeses amb el nostre planeta. 

Us deixem un mapa amb diferents entitats on poder fer descobertes i serveis ambientals.

 

Els nostres objectius:

Els tres objectius principals de la comissió són:
 

  • Sensibilitzar i conscienciar als agrupaments dels serveis i/o descobertes de caire natural que es poden oferir al nostre territori.

     
  • Recollir contactes i eines que permetin una comunicació més directe amb el servei i/o possibles descobertes de caire natural, continuant el treball iniciat per Ambienta’t anys enrere.
     
  • Crear un recull de propostes i recursos didàctics, enfocats en natura i muntanya, per desenvolupar amb infants i joves als agrupaments.

 

Qui som? formem part de l’equip de muntanya i natura:
 

  • David Aguilera Bagué [AEiG Montgrí - Torroella de Montgrí]
  • Andrea Martínez Pérez [AEiG Montgrí - Torroella de Montgrí]

 

Si teniu qualsevol dubte o proposta per fer a l’equip, podeu contactar amb nosaltres a través del nostre correu electrònic o el nostre Instagram.

 


 
 
 

Comparteix