Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

FIGA 2023

Què és FIGA?

FIGA (Formació i Guiatge Adolescent) és una proposta adreçada als Pioners i Caravel·les de la Demarcació de Girona que consisteix en una estada d'una setmana en la qual, a través de dinàmiques, jocs, ponències i activitats, es fa un apropament dels nois i noies al món de l'escoltisme i a altres temes que poden ser interessants per a aquesta franja d'edat.

Algunes de les ponències que es van realitzar en la realitzacio de FIGA van ser pionerisme, el joc, balls tradicionals, orientació i natura, introducció a l'escoltisme, sexualitat i creativitat, entre d'altres. No només hi ha ponències però, tota aquesta formació va acompanyada d'una pila d'activitats dinàmiques tals com un raid, eix d'animació, jocs i gincames. A més a més, des del curs 2015-2016 FIGA proporciona un diploma de pre-monitor als assistents.

Qui som?

Aquest equip està format per les següents persones : 
  • Mar Mira Fernández 
  • Arnau Toral Navarra 
  • Oriol Montero Buch
  • Maria Cruz Bardina 

Aquest equip de quatre persones es complementen amb una gran nombre de ponents, intendents i amics que ajuden a que el projecte tiri endavant.

Ens podeu trobar a figa2.girona@escoltesiguies.cat 
 

Hi ha rumors que diuen que volta pel Gironès un súper equip de formadors, diria que són de Figa… Vosaltres n’heu sentit parlar?
 
Bé, fora bromes, ha arribat el moment. Som lArnau, la Mar, la Maria i lOriol, estem dallò més emocionades per informar-vos que DemGi té equip de Figa!  Què és la FIGA?
FIGA: (Formació i Guiatge Adolescent) vol ser un espai formatiu i de lleure per treballar lescoltisme. Al finalitzar la formació s'expedirà un títol de pre-monitor/a des de la Demarcació de Girona de MEG.
 
Però això no és tot, tenim dates per la propera Figa: del 3 al 7 d’abril. 
Com poden els Pioners i Caravel·les de la demarcació a arribar a formar part del que serà la seva millor setmana santa? Doncs molt fàcil! 
Els caps i quel·les de la branca de PiC heu d'omplir aquest formulari que teniu adjuntat al mail. Al cartell que també trobareu adjunt teniu instruccions en referència al termini de preinscripció, la inscripció, pagament i altres informacions importants. 
Així doncs, no us espereu gaire i ompliu el formulari de preinscripció per poder tenir més oportunitats d'aconseguir plaça a la FIGA-FARMACÈUTICA! ????
 


Comparteix