Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

FIGA 2024

Què és FIGA?

FIGA (Formació i Guiatge Adolescent) és una proposta adreçada als Pioners i Caravel·les de la Demarcació de Girona que consisteix en una estada d'una setmana en la qual, a través de dinàmiques, jocs, ponències i activitats, es fa un apropament dels nois i noies al món de l'escoltisme i a altres temes que poden ser interessants per a aquesta franja d'edat.

Algunes de les ponències que es van realitzar en la realitzacio de FIGA van ser pionerisme, el joc, balls tradicionals, orientació i natura, introducció a l'escoltisme, sexualitat i creativitat, entre d'altres. No només hi ha ponències però, tota aquesta formació va acompanyada d'una pila d'activitats dinàmiques tals com un raid, eix d'animació, jocs i gincames. A més a més, des del curs 2015-2016 FIGA proporciona un diploma de pre-monitor als assistents.

Qui som?

Aquest equip està format per les següents persones : 
  • Mar Mira Fernández 
  • Arnau Toral Navarra 
  • Júlia Casadevall
  • Maria Cruz Bardina 

Aquest equip de quatre persones es complementen amb una gran nombre de ponents, intendents i amics que ajuden a que el projecte tiri endavant.

Ens podeu trobar a figa2.girona@escoltesiguies.cat 
 

Les dates de preinscripció son del 15 al 30 de desembre (aquest formulari l'han d'omplir els caps de la branca/unitat de pioners i caravel·les). FORMULARI PREINSCRIPCIÓ: https://forms.gle/kbaMav1cvkQFJff96
 
És suuuuuper important que responeu les preguntes amb seny, ja que, les respostes ens orienten a decidir correctament qui aprofitarà la FIGA segons les seves necessitats és per això que us preguem que responeu dins els terminis i essent sincers/es???? 
 
 Les dates d'inscripció seran del 8 al 21 de Gener (els joves que tinguin plaça rebran un correu al mail que ens deixeu al formulari, per tant, assegureu-vos que és un correu que fan servir). Dit això esperem que apunteu als vostres PIC en aquesta aventura mística que canviarà el seu futur i les seves vides. 
 
 ✨Que la màgia dels astres estigui sempre amb vosaltres✨
 
 Equip de FIGA 2024????
 


Comparteix