Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació Nord-Occidental

Demarcació Nord-Occidental

Notícies

29.03.2019

ARRIBEN LES TREPITJADES DE LA DEMARCACIÓ NORD-OCCIDENTAL

TREPITJADES 2019. DEMARCACIÓ NORD-OCCIDENTAL



"Si el gènere se't fa una muntanya, nosaltres t'ajudem a pujar-la", el lema d'aquest any.

 

Les Trepitjades és una trobada de caps que es fa anualment a la Demarcació Nord-Occidental i que consta d'una caminada reflexiva i nocturna aprofitant la primera lluna plena de primavera.
Cada any s'escullen un tema que genera interès als agrupaments (la identitat, els refugiats, la creativitat, etc.) i els Responsables Pedagògics dels agrupaments n'extreuen unes dinàmiques i preparen la trobada.
Cada any se celebra al poble d'algun dels agrupaments de la Demarcació. Aquests en fan l'acollida i preparen una ruta pel terme del poble. Durant la ruta, en petits grups, es treballen les diferents dinàmiques per aprofundir.

El dimecres 17 d'abril a la Seu d'Urgell, se celebraran les Trepitjades d'aquest curs que giraran entorn el gènere. Es treballarà tot fent una ruta nocturna sota la llum de la lluna pels camins del Pirineu.
 
L'hora de trobada és a les 8 del vespre al cau de la Seu (MAPA) i s'agafaran forces amb un sopar. Posteriorment, a 2/4 de 10, es començarà la ruta que acabarà pels volts de les 12 de la nit. L'agrupament acollidor, ofereix lloc per dormir per si algú ho desitja.
 
Per inscriure-us-hi, heu de respondre el FORMULARI.
És totalment gratuït i teniu temps per apuntar-vos fins el 12 d'abril.





 


Comparteix