Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació Nord-Occidental

Demarcació Nord-Occidental

Notícies

05.02.2020

La Demarcació Nord-Occidental celebra la GarBoo el proper dissabte



GarBoo és la nova trobada de caps de la Demarcació per preparar les Garbes del 25 i 26 d’Abril


Aquest dissabte, 8 de febrer, prop de 150 caps de la Demarcació Nord-Occidental es trobaràn a Bellpuig per preparar les Garbes, la trobada d’infants i joves decentralitzada de la Demarcació, que serà el 25 i 26 d’abril.

 

La jornada començarà a les 10 del matí al cau de l’AEiG Ramon Folch, amb un espai formatiu sobre el mètode de cada una de les branques, per tal de que les activitats que es plantegin siguin escaients en cada una de les branques.

 

A partir de 2/4 d’11, serà l’hora de començar a preparar les Garbes. Els i les caps es separaran per les branques que porten i plantejaran objectius, activitats i aprofundiran en el servei que realitzaran en cada un dels pobles i també definiran quina sera la seva organització de treball des de GarBoo fins el dia de la trobada amb infants i joves.

 

Després de dinar i tancar l’espai d’organització de Garbes, a les 6 de la tarda, l’Equip de Makros dinamitzarà un torneig de jocs tradicionals que s’allargarà fins a l’hora de sopar.

 

Finalment, i per cloure la GarBoo i celebrar la feina feta, s’està muntant un festa per part de l’AEiG Ramon Folch de Bellpuig on es convida a tots els caps a portar el seu instrument i fer una Jam Session.

 

La trobada està organitzada pels Equips de Makors, Frikis del Mètode i Sirga i girarà entorn a un eix d’animació: 1r torneix de la xoni de l’any. S’anima a tots els caps a venir-hi ambientats entorn aquest eix!








Comparteix