Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació Nord-Occidental

Demarcació Nord-Occidental

Notícies

17.02.2020

Èxit de participació a GarBoo



La trobada de caps de la Demarcació Nord-Occidental, celebrada a Bellpuig el dissabte 8 de febrer, estaba centrada en preparar les Garbes , trobada d’infants i joves de la Demarcació els dies 25 i 26 d’abril.

El propassat dissabte 8 de febrer, prop de 120 caps de la Demarcació Nord-Occidental ens vàrem trobar a la ciutat de Bellpuig per celebrar la GarBoo, la trobada de caps de la Demarcació per preparar les Garbes. Les Garbes son la trobada d’infants i joves descentralitzada on cada branca és troba en un poble diferent, i enguany seran el 25 i 26 d’abril.

 

Després de la benvinguda i presentació de l’eix per part de l’Equip de Makros, la jornada va començar amb un espai formatiu, liderat per l’Equip de Frikis del Mètode, sobre el Mètode de cada una de les branques. L’objectiu era arribar a plantejar activitats adequades a cadascuna de les branques, seguint el Mètode Escolta i Guia. 

 

A mig matí, la feina directa de preparació es va fer evident. Els i les caps ens vàrem separar per branques i vàrem començar  plantejar objectius, desenvolupar activitats i sobretot a aprofundir en el servei que es realitzarà en cadascun dels pobles. Aquest treball de l’APS a cada branca és un aspecte rellevant d’aquesta edició de les Garbes. 

 

Aquest espai de treball, de preparació d’activitats i de creació de les primeres comissions va acabar a mitja tarda i es va donar pas a que l’Equip de Makros agafés les regnes de la trobada, dinamitzant el torneig de la “Xoni de l’any”. En aquest espai, després d’un dia intens, els i les caps vàrem poder relaxar-nos i gaudir del joc, com a eina de cohesió i diversió!

 

Al final del dia, la fideuà preparada per antics i amics de AEiG Ramon Folch, va asentar les bases d’una festa que va celebrar-se amb una Jam Session on tots els i les caps hi varen poder participar, portant i tocant el seu instrument o cantant!

 

Finalment, cal agrair la feina de tanta gent voluntària a muntar aquesta trobada! Primer de tot a tots els membres de l’AEiG Ramon Folch de Bellpuig, per ser valents, acollir aquesta primera GarBoo i deixar el llistó tan alt. Per altra banda cal agrair a l’Equip de Makros i a l’Equip de Frikis del Mètode per preparar les activitats, dinamitzar el dia i aconseguir qe aquest fos productiu! I finalment un gran agraïment a totes les caps que van participar a la trobada, ja que son elles les protagonistes i les encarregades de preparar les millors Garbes del món!

 

A l’espera de la revisió i tenint de base les primeres impressions de caps i equips, es pot dir que la trobada va ser un èxit en tots els sentits!


 


Comparteix