0 GARBES 2020 - Demarcació Nord-Occidental - Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació Nord-Occidental

Demarcació Nord-Occidental

Notícies

04.05.2020

GARBES 2020




Les Garbes són una trobada que es realitza cada quatre anys a la nostra demarcació Nord Occidental. És una trobada descentralitzada, on totes les participants de la mateixa branca es troben en un municipi i cada branca va a un municipi diferent, quedant un total de cinc trobades arreu del nostre territori. I… Quant dura aquesta trobada? Doncs tot el cap de setmana, de dissabte al matí a diumenge a la tarda. 

Aquest any, s’havien de celebrar les Garbes el cap de setmana del 25 i 26 d’abril, però a causa de l’estat d’alarma pel Covid19 no hem pogut celebrar-les amb normalitat… Així doncs, què havíem de fer amb totes les ganes i la motivació que se’ns havien anat acumulant? Les caps de la demarcació no ens vam voler rendir i vam apostar per a preparar unes Garbes diferents, unes Garbes confinades, des de casa. 

És per això que dos equips de la demarcació vam unir les nostres forces i vam preparar activitats per tot el cap de setmana, amb la intenció que des de les més petites a les més grans, les poguessin gaudir acompanyades de les de casa. 

Els equips de Makros i Frikis del Mètode van preparar un document amb tot el funcionament del cap de setmana: l’horari, on es feia una descripció de totes les activitats proposades; el material que necessitaríem per a cada activitat, etc. Es van proposar treballs manuals, un joc més mogut, danses, curtmetratges, cuina creativa, un joc de taula, un Kahoot i un repte on simulàvem passar-nos el fulard d’unes a les altres! En tot moment, vam compartir allò que els infants, joves i caps estàvem fent a les nostres cases perquè tothom pogués veure que la nostra demarcació la fem entre totes i, sobretot, que no hi ha agrupaments sense escoltes d’arreu que els omplin.

A més, també vam pensar que era una bona manera d’ensenyar a les famílies què fem en aquestes trobades, en resum, una bona manera d’apropar-nos i fer saber als infants, joves i famílies que la demarcació se segueix movent i que volem continuar estant sempre a punt.

 
















Documents

Comparteix