Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació Nord-Occidental

Demarcació Nord-Occidental

Notícies

02.03.2023

50 anys de la Demarcació Nord-Occidental

50 ANYS NORD-OCCIDENTAL



La Demarcació Nord Occidental va ser creada fa 50 anys amb la necessitat d’ajudar-se entre els agrupaments existents en aquell moment a la zona de la província de Lleida.
Amb el temps van anar augmentant el nombre d’agrupaments fins arribar a la xifra actual de 18. A més, s’han creat fins a 9 equips que vetllen pel funcionament de la demarcació.

En els últims anys, la Demarcació ha patit diferents canvis, primerament el canvi de nom, de Demarcació Lleida/Solsona/Urgell a Demarcació Nord-Occidental.
També hi ha hagut canvis en l’estructura organitzativa de la mateixa establerts en la Normativa de funcionament provada a l’Assemblea de l’any 2016 i revisada de forma anual.

Fa 50 anys que el moviment escolta i guia va iniciar-se al nostre territori.
Durant tots aquests 50 anys, són molts els i les joves que de manera voluntària han contribuït a mantenir viu l’escoltisme i el guiatge.
Molts infants que s’han fet grans dissabte a dissabte, campaments a campaments. És una gran celebració i una gran satisfacció poder dir que hem arribat fins aquí!La celebració del 50è és una macrotrobada de tota la demarcació Nord-Occidental, totes les branques de tots els agrupaments de la Demarcació ens reunirem en un únic poble.
Es pretén que aquesta trobada serveixi per fer territori i compartir entre totes les persones del moviment i alhora, augmentar el sentiment de pertinença a la demarcació.
Tot i això, es pretén que al llarg del curs els infants i joves puguin conèixer de primera mà aspectes clau de la demarcació a través de dinàmiques i activitats introspectives.
 

HAS FORMAT PART DE LA DEMARCACIÓ?
T'ESTEM BUSCANT!!!!!!
 
Et volíem convidar a la trobada que farem el 29 d'abril a Agramunt per celebrar el 50è aniversari de la Demarcació!!
No obstant això, aquest cop et necessitem d’una manera especial!
 
Ens calen persones interessades a donar un cop de mà en l'execució de l'activitat de matí!
Sabem que trobeu a faltar aquelles tardes de dissabte al cau… així doncs, et brindem una bona oportunitat per recordar-ho! 
 Perquè la celebració dels 50 anys de la Demarcació sigui un èxit, hem calculat que ens calen 50 voluntaris/àries
 La campanya #CaçaVoluntariPel50è estarà activa de l'1 al 20 de març
 
Si estàs en contacte amb persones amb qui has compartit Equip, comparteix-li!
Som conscients que per correu electrònic no arribarem a tothom qui hi hauria de ser!
 Així doncs, si t’hem remogut l’esperit escolta i  vols formar part activa d'aquesta data històrica, agrairíem que ens responguis al següent formulari!

FORMULARI 50è
 
Som aquí gràcies a tota la feina que vas fer tu i el teu equip!
Esperem que en aquest dia tan especial ens puguis acompanyar!

 



Comparteix