Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

15.05.2014

La Demarcació del Barcelonès engega el Casal d'Estiu Escolta Guinardó



El projecte de casals d’estiu escolta de la Demarcació del Barcelonès  va néixer el curs 2007-2008 amb la realització del Casal d'Estiu Escolta Mestre Morera. 6 anys més tard, la Demarcació del Barcelonès ha consolidat el seu projecte i ha assolit ser un model d'èxit portant l'escoltisme a entorn on, fins al moment, hi era absent. Després d'aquest llarg recorregut, la Demarcació del Barcelonès inaugura aquest curs 2013-2014 el seu segon casal d'estiu escolta: el Casal Guinardó. Aquest, que serà en col·laboració amb la Cooperativa de Mestres - Escola Guinardó, obrirà les seves portes el proper 25 de juny fins al 25 de juliol.

El Casal d'Estiu Escolta Guinardó acollirà infants i joves de 3 a 12 anys i vol reforçar el contacte amb la ciutat i la coneixença del barri mitjançant descobertes d'entitats, d'espais verds, de la gent del barri i de la immensitat d'entorns desconeguts que ens ofereix Barcelona.

Es treballarà a través de petits projectes perquè els infants siguin realment els protagonistes del Casal i es potenciarà que els nens i nenes siguin proactius, que decideixin què volen fer, creant i inventant ells mateixos jocs nous i fent volar la imaginació. Tot això, lligat a través d’un eix d’animació que serveixi de motivació per a tots i totes.


Documents

  • (PDF, 978.18 KB)

Comparteix