Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

03.07.2014

Comencen els Casals d'Estiu de la Demarcació



Els dos Casals Escolta de la Demarcació del Barcelonès ja estan en marxa! El Casal situat a l'Escola Guinardó començava el passat dimecres 25 de juny i el del Mestre Morera arrencava aquest dilluns 30 de juny.

Així doncs, l'aventura de l'estiu ja ha començat! En aquesta primera quinzena infants i monitors han d'aconseguir un repte molt important: recuperar la casa d'uns pallassos que han estat desnonats per uns senyors bastant grisos. Sense ella no tenen cap lloc on guardar el material de circ i la veritat és que estan bastant tristos!




I per aconseguir-ho estan fent molt bona feina! Els nens i nenes d'ambdós casals estan descobrint tècniques de circ, recollint materials reciclats per fer-li una casa al pallassos, descobrint entitats dels barris que es dediquen a l'espectacle, la cultura i el circ, entre molts d'altres!



I, a més a més, ja han començat a anar a la piscina per refrescar-se, a fer moltes sortides i descobertes i tenen uns projectes ben xulos com fer una recollida d'aliments al barri, cuinar o crear una pròpia cabana.


Comparteix