Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Subvencions

SUBVENCIONS 2022-2023: 

En aquest espai trobareu totes les subvencions ordinàries del curs, a les quals l’oficina tècnica de demarcació dóna suport als agrupaments per presentar-se. Tota la documentació es gestiona des de demarcació.

Aquest és el calendari de Subvencions i beques del curs 2022-2023 i dels terminis de tancament de Comptacau i entrega de Factures:  


_________________________________________________________________________________________________________

*Subvenció de L'Ajuntament de Barcelona 2023

L'Ajuntament de Barcelona cada any obre una convocatòria de subvencions per a projectes de diferents àmbits (la d'enguany: Convocatòria general de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l'any 2023).

L'activitat ordinària dels agrupaments i equips respon a alguns d'aquests àmbits, és per això, que us animem a presentar projectes en aquesta convocatòria ja siguin de caràcter extraordinari o bé, presentant un projecte que consisteix en l'activiat ordinària de l'agrupament durant el curs que poden respondre a:
 • Àmbit G.Adolescència i Joventut
  - Programa: a. Projectes anuals de funcionament ordinari que consolidin el desenvolupament de les activitats de les entitats juvenils
  - Programa: b. Projectes que promoguin la igualtat i l'exercici dels drets com a ciutadans i ciutadanes dels adolescents i/o joves
 • Àmbit H.Infància
  - Programa: a.Promoció a la infància

Document bàsic 2. Sol·licitud - descripció del projecte (el document el teniu a sota de la notícia a l'apartat "Documents").
*Guia d'aplicació del Criteri de Perspectiva Ecosocial 
*Guia d'aplicació del Criteri de Perspectiva de Gènere
*Guia d'aplicació del Criteri de Perspectiva Intercultural
Informació rellevant per obtenir una bona subvenció per al vostre projecte!!
 

 

*Subvenció de suport a Formacions d'Equips de la Demarcació 2022-2023

Està oberta la convocatòria de suport a les Formacions de les membres dels Equips de la Demarcació per aquest curs 2022-2023. 
Aquesta busca fomentar que els RRAA de la Demarcació i de les Sots-demarcacions es segueixin formant, i que aquestes formacions que realitzin puguin ser aprofitades per a millorar la seva tasca dins d’aquests equips.

A continuació trobareu la descripció del procediment de sol·licitud, d'assignació, la tipologia de formacions que es subvencionen segons cada equip i el procediment de pagament d'aquesta. 
 

Sobre els terminis:

 • Publicació de la convocatòria: 17 de novembre de 2022
 • Últim dia per a formalitzar la sol·licitud: 31 de desembre 2022
 • Publicació de la resolució: 20 de gener de 2023


Procediment subv. Formacions RRAA


 


Comparteix