Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Tarragona

Demarcació de Tarragona

Notícies

29.04.2014

L'AEiG Alverna us convida a tots a la FIRA D'INTERCANVI!

El Cartell de la Fira d'Intercanvi de l'AEG AlvernaL'AEG Alverna ja en fa 45, i és un bon moment per mirar enrere i fer una mica de dissabte, que els anys acumulen moltes històries, fotografies, records i alegries; però també objectes que amb el temps han perdut la seva utilitat tant al cau com a casa de les famílies de l'Agrupament!

És per això que aquest curs han engegat el projecte de crear una Fira d'Intercanvi en què es treballi el valor no monetari de les coses, tot fent prevaler el consum a través de la xarxa local. 

Així doncs, el dissabte 10 de maig a les 11h del matí a la plaça de les Cols de Tarragona i fins les 14h del migdia, se celebrarà l'esperada Fira! Només caldrà que tothom que vulgui participar-hi porti objectes obsolets de casa seva i vingui a intercanviar-los per d'altres, de manera que allò que per uns és vell i de poca utilitat, es convertirà, per altres, en quelcom nou i súper útil!
 

Què hi haurà?

Per part de l'Agrupament, hi haurà sis parades diferents: 
.

 LLIBRES
pels més petits i grans: novel·les, guies turístiques i de muntanya, contes, manuals de fotografia, exposicions, etc.

- ROBA
mil colors i formes, jaquetes, vestits, pantalons llargs, curts, samarretes..!!

- TECNOLOGIA I MÚSICA
des de mòbils que ja no es fan servir, carregadors de diferents aparells, cassetes, CD's

-JOGUINES
jocs antics i nous, per a tots els gustos!

-COSES DE CASA
plats, coberts, cadires, espelmes...

- BISUTERIA I COMPLEMENTS
collarets, rellotges, arrecades, polseres, anells, mocadors...

-I QUI VULGUI AFEGIR-S'HI!!!
Qualsevol persona que vulgui posar la seva paradeta d'objectes que ja no necessita pot fer-ho! Ja siguin AEG's, entitats o persones a títol individual. 
Només cal dur una taula o llençol per fer servir com a base de la parada i els objectes que es vulguin intercanviar!

 

A més a més....

Durant aquell matí de dissabte tan calurós, si algú té set, podrà anar a visitar el BAR BOLIGRAFERO! on podrà intercanviar bolígrafs (que funcionin!) per un refresc, cervesa o vermut. D'aquesta manera, l'AEG aconseguirà tenir prou bolígrafs com per no haver-ne de comprar mai més, ja que sembla que un misteriós monstre endrapa-bolígrafs els fa desaparèixer de la caixa de material!

Per altra banda, i per donar suport a la celebració de l'aniversari, hi haurà, també, una parada de MERXANDATGE ALVERNIÀ on es podran adquirir els últims models de samarreta que ha creat l'Agrupament!

Per a més informació, podeu seguir-los a la seva pàgina de Facebook!

 


Comparteix