Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Tarragona

Demarcació de Tarragona

FAQ - PREGUNTES FREQÜENTS i PROTOCOLS de la Demarcació


En aquest apartat trobaràs respostes de temes especifics de la Demarcació de Tarragona. Si no trobes el que estàs cercant, posa't en contacte amb nosaltres a tarragona@escoltesiguies.cat i et donarem resposta tan aviat com ens sigui possible.
 
Per a preguntes freqüents generals del moviment consulta les FAQ de l'espai del cap, si us plau :) (fes-hi un cop d'ull, hi ha moltíssimes respostes a moltes preguntes!).
     

Campaments i sortides 

Com es tramiten les assegurances esporàdiques? 

Des del segon trimestre del curs 18-19 tenim un nou protocol. El podem resumir (molt resumidament) en 2 passos (+ pas 3 si som una branca):

1. Fer omplir la fitxa d'inscripció de curs (de caps o d'infants) i enviar el DNS+fitxa inscripció caps a la demarcació en cas de ser cap/intendent nou; que no hagi estat afiliat amb anterioritat.

  • Ens serveix el DNS i la fitxa d'inscripció si ja l'ha lliurat amb anterioritat. Si no ho teniu clar podeu preguntar-ho a la ST.

2. Fer afiliació esporàdica (això és posant tant l'alta com la baixa).
3* (si sou una branca) Fer un pagament de 3,49€ al compte general del vostre agrupament. Al comptaCAU haureu de fer un traspàs entre grups.

Al final de la pàgina, a "documents", trobareu un pdf amb tota l'explicació ampliada.


Com he de fer la notificació a la Generalitat si marxo de ruta durant els campaments?

Malauradament a l'actualitat no poden fer-se notificacions mitxes, i sovint tenim dubtes mentre la fem. Cal fer una notificació? Cal fer-ne dues? Millor si mirem cada cas en concret. Poseu-vos en contacte amb la ST. En cas de dubte ho consultarem a la DGJ. 


És obligartori el títol de director/a si marxem fora de Catalunya?

Depèn de la normativa del lloc de destí. En alguns casos serà necessari i en altres no. Pots consultar les diferents normatives a l'espai del cap. En cas que no aparegui el teu lloc de destí consulta el document "resta del món". 


Tramitacions 

Al certificat de pràctiques, què he de posar a la casella de "codi del curs"?
  • Res. Podeu deixar-la en blanc.

A qui he d'enviar la memòria i el projecte?
  • Cal fer-ho arribar al correu de la demarcació (tarragona@escoltesiguies.cat). ​
    • Tramitacions Monitors/es: ens ho heu de fer arribar els EAs. Ah! I ens heu de fer arribar només aquelles memòries i treballs que heu corregit i que considereu vàlides ;)
      • Nota: si voleu tramitar just acabar el curs de FOCA caldrà fer arribar memòria i treball a les vostres formadores.
    • Tramitacions Directors/es: ens ho ha de fer arribar el/la tutor/a. Recordeu que el tema del projecte i de la memòria ha d'haver estat validat prèviament pels RPs de la demarcació.

Puc triar el tema que vulgui per tramitar el títol de DIRECTOR/A?

 

Comparteix