Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Tarragona

Demarcació de Tarragona

Notícies

22.05.2015

La convocatòria per la donació de l'1% dels ingressos de la Demarcació està oberta

L'Ateneu Popular La Mina, de la Canonja, va ser el projecte a qui es va destinar l'1% del curs 2013-14.Com cada curs, la Demarcació de Tarragona obre una convocatòria per donar l'1% dels seus ingressos del curs a algun projecte extern al moviment escolta.

Terminis:
Fins el 31 de maig es podrà enviar digitalment el projecte al correu electrònic de la Demarcació: tarragona@escoltesiguies.cat

Procediment de selecció:
A partir d'aquí, la Taula de Secretaris i Administradors, on hi ha representats tots els agrupaments de la Demarcació, escollirà, d’entre els projectes presentats, aquell que s’adeqüi als següents criteris i prioritzacions:
  • Es prioritzaran projectes externs al moviment duts a terme per entitats sense ànim de  lucre que segueixin la línia ideològica i de valors de MEG.
  • L'àmbit d'actuació del projecte serà preferentment el de la Demarcació de Tarragona.
  • Es valoraran els projectes de nova creació davant dels projectes ja plenament consolidats.
  • S'escolliran preferentment projectes en els que la quantia de la donació pugui tenir certa incidència i sigui clarament una ajuda important per a la realització del projecte.
Resolució:
Es publicarà i notificarà la resolució del projecte guanyador el juliol de 2015, i s’efectuarà el pagament al llarg de l’estiu del mateix any.

Per a més informació, es poden consultar les bases de la convocatòria:


Documents

Comparteix