Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Tarragona

Demarcació de Tarragona

Notícies

11.04.2018

Tornen les jornades d'educació, enguany centrades en les noves tecnologies



Un any més la Demarcació de Tarragona organitzem les jornades d'Educació, oferint de manera gratuïta a la ciutadania unes jornades que conviden a la reflexió, el debat i l'aprenentatge. Aquest any ens centrem en el gènere i les noves tecnologies

Les jornades s'estructuren en tres sessions, que tindran lloc a l'Espai Jove Kesse els dimecres 25 d'abril, 2 i 9 de maig de 18.30 a 20.30h. Les ponències i debats estaran conduits per experts en cada un dels àmbits que tractarem les noves tecnologies (a l'aula, al lleure i en l'àmbit familiar).

L'inscripció és gratuïta i oberta. Pot formalitzar-se a través d'aquest enllaç o bé escrivint un e-mail a tarragona@escoltesiguies.cat

En el cas d'assistir a les tres sessions, es rebrà un diploma d'assistència expedit per l'Escola de Formació de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya. 

Les sessions les ha organitzat la Demarcació de Tarragona de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, en el marc de l'Escola de Formació pròpia de Minyons, amb el suport de Tarragona Jove i l'Ajuntament de Tarragona.


Comparteix