Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Tarragona

Demarcació de Tarragona

Notícies

25.11.2019

Iniciem el curs amb l'Assemblea Ordinària de Demarcació i la Trobada 0

Íria Rodón i Paula Ramos



El passat 9 i 10 de novembre va tenir lloc l'Assemblea Ordinària de Demarcació i la tradicional Trobada 0, la trobada de caps d'inici de curs de la demarcació de Tarragona. Enguany ens va acollir el bonic poble de Falset, a la comarca del Priorat. L'assistència va ser molt bona: 140 caps amb representativitat de tots els agrupaments!


A l'Assemblea, al Teatre de l'Artesana, en primer lloc ens van dirgir unes paraules a la Carmina Blay Boquera (coordinadora territorial de Joventut a Tarragona), Joan Coll (regidor de festes, fires i Joventut de l'Ajuntament de Falset) i Gerard Prados i Maria José Pascual de l’Àmbit de Mètode i Formació de Minyons Escoltes i Guies



Seguidament vam aprovar l'acta de l'assemblea anterior i la memòria del curs 18-19, així com l'estat de comptes. Amb aquests punts aprovats vam donar per tancat el curs 2018-2019 i vam procedir a sotmetre a votació els punts que obren el curs 2019-2020. El pressupost i el programa de curs van sortir aprovats. I també vam aprovar els nous càrrecs d'animadora de la fe (Mar Retamero) i comissari (Joan Pau Jàvega), que substitueixen el Miquel Sanromà i l'Aleix Rom (respectivament). Ara bé, el càrrec de secretaria, que fins ara havia tingut la Marina Altés, queda desert.
Fotografies: la Mar Retamero i en Joan Pau Jàvega prenen possessió del càrrec.



Amb l'assemblea finalitzada es va donar el tret de sortida a la Trobada 0. L'eix d'animació era la màfia. La trobada 0 va finalitzar amb un vermut electrònic coorganitzat amb Joventut de l'Ajuntament de Falset.


Amb tot això, donem oficialment la benvinguda al curs 2019-2020!


Comparteix