Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Tarragona

Demarcació de Tarragona

Notícies

12.11.2022

Iniciem el curs amb l'Assemblea Ordinària de Demarcació 2022 i la Trobada 0



El passat 5 i 6 de novembre va tenir lloc l'Assemblea Ordinària de Demarcació. També vam poder recuperar, després de 3 anys, la tradicional Trobada 0: la trobada de caps d'inici de curs de la demarcació de Tarragona.

Enguany ens va acollir el bonic poble de Solivella, a la comarca de la Conca de Barberà. L'assistència va ser prou bona: 119 caps amb representativitat de tots els agrupaments i equips!

Vam aprovar l'acta de l'assemblea anterior i la memòria del curs 21-22, així com l'estat de comptes. Amb aquests punts aprovats vam donar per tancat el curs 2021-2022 i vam procedir a sotmetre a votació els punts que obren el curs 2022-2023. El pressupost i el programa de curs van sortir aprovats.



També vam aprovar els nous càrrecs de responsabilitat pedagògica (Sara Martínez Crisol) i comissariat (Ariadna Robert Besora). Enguany, després de tres anys, deixen el càrrec en Joan Pau Jàvega Valencia (comissari) i la Mar Retamero i Ribé (Animadora de la fe). Moltes gràcies per la feina feta aquests anys!

Amb l'assemblea finalitzada es va donar el tret de sortida a la Trobada 0. Vam fer gimcana, espai fira per conèixer els equips i el molt tradicional concurs de paelles. 


Amb tot això, donem oficialment la benvinguda al curs 2022-2023!


Comparteix