Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Tarragona

Demarcació de Tarragona

Notícies

27.07.2023

Trobada de tots els agrupaments de la demarcació: dia de la demarcació



El dia 6 de maig vam celebrar el Dia de la Demarcació a Valls. Feia 7 anys, des del 2015, que no ens trobàvem totes juntes! Més de 580 persones, sumant infants, joves i caps, vam retrobar-nos a Valls per fer un dia ple d'activitats de coneixença.

Al matí vam trobar-nos al Parc de Mas Miquel i vam iniciar la jornada a l'auditori, presentant els agrupaments i repartint les persones en els petits grups de coneixença. Aquests grups, que agrupaven infants, joves i caps de diferents edats i diferents caus, van repartir-se per la ciutat de Valls per a fer jocs de coneixença. Vam xalar de valent!

Al migdia vam dinar totes plegades al Parc de Mas Miquel.

La tarda va dividir-se en dos espais: un primer espai on ens vam dividir per branques. Cada branca va fer activitats que van servir de preludi per les sortides de branca de cap de setmana. Vam acabar la jornada amb un espai divertidíssim de danses al costat de la Plaça de Sant Francesc. En una rotllana beeeeen gran vam fer danses escoltes, danses tradicionals i, com no, l'hora dels adéus per acomiadar-nos.

Esperem retrobar-nos ben aviat en un espai tan enriquidor i tan bonic!


Comparteix