Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Tarragona

Demarcació de Tarragona

Notícies

17.11.2023

Comencem el curs amb l'Assemblea de demaració i la Trobada 0



El passat 28 i 29 de novembre vam dur a terme l’ADO i la Trobada 0 a Altafulla!

L’ADO és l’assemblea que celebrem anualment a nivell de Demarcació i on es tracten temes com l’aprovació dels nous càrrecs, l’estat de comptes, el pressupost i enguany, també, l’aprovació de la nova normativa de la Demarcació.

També va ser el moment de donar la benvinguda a l’Equip de Demarcació a la Iratxe i a la Marina, així com també el comiat de les persones que acaben ma seva etapa dins l’equip. Aleix, Roger i Mariona, moltíssimes gràcies per aquests 3 anys.

Un cop acabat el plenari vam iniciar la Trobada 0, un espai on tots i totes les caps de la Demarcació vam gaudir de l’eix i la vetllada que havia preparat la comissió motor d’aquesta.

Al dia següent vam tenir l’espai Fira, un moment on tots els equips de la Demarcació es presenten i els i les caps tenen la oportunitat de transmetre les seves necessitats per tal que l’equip pugui treballar-les durant el curs. Tot seguit es va celebrar l’espai branques on tothom va fer una primera presa de contacte anb la resta de caps de la mateixa unitat d’altres agrupaments.

I finalment va arribar un dels moments més esperats: el concurs de paelles!
El nivell va ser altíssim i finalment la paella de Demarcació se la va emportar l’AEiG Xaloc.
Agrupaments, ja sabeu què toca… que comenci el joc! 

Iniciem un nou curs amb molts objectius i reptes per davant, però conscients de la feina a fer.

Volem agrair a l'Ajuntament d'Altafulla per la cessió de l’espai durant tot el cap de setmana, així com totes les facilitats que ens han donat des del primer moment fins l’últim.


Comparteix