Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Tarragona

Demarcació de Tarragona

1a etapa. Seu de la Demarcació - AEiG AlvernaTram que uneix la seu de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya de la Demarcació de Tarragona (Tarragona) amb l’AEiG Alverna (Tarragona). Aquest recorregut transcorre per la part alta de la ciutat de Tarragona passant per davant de la catedral i vorejant els Jardins del Camp de Mart.
 
1a etapa. Seu de la Demarcació - AEiG Alverna

Distància: 0,77 Km
Desnivell: + 12 m / - 30 m
Temps: 15 min


 


Descripció sentit normal (Seu de la demarcació de Tarragona - AEiG Alverna)
 
  • 0,00 Km   Sortim de la porta de la seu de Demarcació cap al Pla de la Seu, i ens dirigim per qualsevol dels carrers de la Part Alta cap al Portal del Roser, per on sortim del casc antic tot rodejant el Camp de Mart.
  • 0,50 Km   Agafem el carrer de l’Escultor Verderol i d’allí accedim a la plaça de Sant Fructuós, on es troba l’AEiG Alverna.

​Perfil del sentit normal:

 
Pots descarregar el track del sentit normal de la primera etapa Demarcació - AEiG Alverna fent clic aquí.
 

 Descripció sentit invers (AEiG Alverna - Seu de la demarcació de Tarragona)
 
  • 0,00 Km   Sortim de l’AEiG Alverna i, pujant les escales de la plaça de Sant Fructuós, agafem el carrer de l’Escultor Verderol cap a la dreta, direcció avinguda Catalunya.
  • 0,38 Km    Rodejant el Camp de Mart, accedim al casc antic de la ciutat de Tarragona pel Portal del Roser. Ens dirigim per qualsevol dels carrers de la Part Alta direcció la Catedral de Tarragona.
  • 0,69 Km   Des del Pla de la Seu arribem al carrer de les Coques on arribem a la seu de Minyons Escoltes i Guies de la demarcació de Tarragona. 

Perfil del sentit invers:

 
Pots descarregar el track del sentit invers de la primera etapa AEiG Alverna - Demarcació fent clic aquí.
 
 

Fes clic aquí per tornar a veure totes les etapes. 
 

Comparteix