Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Tarragona

Demarcació de Tarragona

2a etapa. AEiG Alverna - AEiG IxentTram que uneix l’AEiG Alverna (Tarragona) amb l’AEiG Ixent (Sant Pere i Sant Pau, Tarragona), situat a l’interior de l’escola La Salle Tarragona. Aquest recorregut coincideix, la gran majoria, amb el PR-C15. Passa per davant del cementiri de Tarragona, la muntanya de l’Oliva i els dipòsits d’aìgua d’Ematsa fins a l’entrada del barri de Sant pere i Sant Pau.
 
2a etapa. AEiG Alverna - AEiG Ixent

Distància: 2,4 Km
Desnivell: + 69 m / - 51m
Temps: 51 min

 
 


Descripció sentit normal (AEiG Alverna - AEiG Ixent)
 
 • 0,00 Km   Pugem les escales de la plaça de Sant Fructuós i seguim el carrer de l’Escultor Verderol cap al nord direcció el cementiri de la ciutat.
   
 • 0,20 Km   Agafem el PR-C15 direcció Sant Pere i Sant Pau per anar a passar per davant del cementiri i pujar per les escales cap al capdamunt de la muntanyeta de l’Oliva. Seguint el PR arribem als dipòsits d’aigua i atravessem una urbanització.
   
 • 1,70 Km    En un gir que fa el PR per un carrer, el deixem de seguir i baixem per un senderet poc definit cap al parc de la Muntanyeta. Travessem el parc com si tornéssim a Tarragona per anar a sortir a l’avinguda dels Països Catalans. Creuem el carrer i entrem a La Salle Tarragona, on es troba l’AEiG Ixent.
Perfil sentit normal:

 
Pots descarregar el track del sentit normal de la segona etapa AEiG Alverna - AEiG Ixent fent clic aquí.
 


Descripció sentit invers (AEiG Ixent - AEiG Alverna)
 
 • 0,00 Km   Sortim de La Salle Tarragona, on es troba l’AEiG Ixent, i creuem el carrer Països Catalans sense deixar el carrer Marcel·lí Domingo. Travessem el parc de la Muntanyeta per la part més alta i agafem un senderet poc definit al final d’aquest per arribar a l’urbanització els Pinars on agafarem el PR-C15.
 • 0,65 Km   Seguim el PR-C15 direcció Tarragona tot travessant l’urbanització i passant per davant dels dipòsits d’aigua. Seguint per camins, baixem les escales que ens porten a la ciutat de Tarragona per anar a passar per davant del cementiri.
   
 • 2,15 Km    Deixem el PR tot passant per sota de l'aqüeducte de l’oliva  i seguim el carrer de l’Escultor Verderol cap al sud direcció el centre de la ciutat. A meitat del carrer, baixem les escales de la plaça de Sant Fructuós per arribar a l’AEiG Alverna.
   
Perfil sentit invers:

 
Pots descarregar el track del sentit invers de la segona etapa AEiG Ixent - AEiG Alverna fent clic aquí.​
 

 
Fes clic aquí 
per tornar a veure totes les etapes. 


 

Comparteix